CE RoHS Certified LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W

IP66 CE ROHS projector lamp 140lm/w adjustable waterproof aluminum tunnel led flood light outdoor wall/high mast/pole/stadium lighting 240w 480w 720wFeature:1. Innovative design style to achieve multi-module assembly;2. The radiator is made of 6063 aviation aluminum material, which has good heat dissipation effect;3. The module

Featured Products

IP66 CE ROHS projector lamp 140lm/w adjustable waterproof aluminum tunnel led flood light outdoor wall/high mast/pole/stadium lighting 240w 480w 720w


Feature:
1. Innovative design style to achieve multi-module assembly;
2. The radiator is made of 6063 aviation aluminum material, which has good heat dissipation effect;
3. The module can be rotated from 0 to 180°, and the illumination angle can be adjusted at will;
4. Built-in respirator to remove internal mist and avoid condensation of water vapor;
5. The surface of the lamp is specially sprayed and treated, which has strong resistance to salt spray corrosion and is suitable for harsh environments;
6. Adapt to the 3030 or 5050 lamp bead solution, which can support multi-module splicing, and the assembly and maintenance process is simple;
7. High transmittance PC lens, 25°/40°/60°/90° and other light distribution angles are available for different application scenarios.


Applications:
Widely used in squares, transportation hubs, stadiums, golf courses and docks;

Ce RoHS Approval LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W
Ce RoHS Approval LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W
Ce RoHS Approval LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W

CHZ project case of led flood lighting;
Ce RoHS Approval LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W


Parameter:
ModelFL29-250WFL29-500WFL29-750W
Rated power250W500W750W
Operating Voltage100-277V100-277V100-277V
Power factor>0.95>0.95>0.95
Lamp typeSMD3030/SMD5050 Optional(default 3030)
Number of beads3847681152
Serialization1*48P8S2*48P8S3*48P8S
Light effect>140 LM/W>140 LM/W>140 LM/W
Color temperature3000/4000K/5000K/5700K/6500K
Color rendering index>70>70>70
Protection levelIP66IP66IP66
Lamp size572x272x117(mm)616x542x182(mm)752x542x225(mm)
Beam angle25°/40°/50°/90°,Optional
Lamp body materialDie-cast aluminum lamp housing + high light transmission lens
Operating temperature-30ºC~+50ºC
Working humidity10%~90%
Life/warranty period50,000hrs / 5 YEARS

Outdoor LED street light 24-hour aging test:
Before shipment, all LED street lamps will be tested for aging more than 24 hours. The inspection department will test 100% of the products, including lighting test, power test, high voltage test, waterproof test, grounding test, etc. The defect rate is controlled. Less than 0.1%. Quality is guaranteed, you can rest assured.
Ce RoHS Approval LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W

Ce RoHS Approval LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W



CHZ Lighting Company view:
Established in 2010, Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd. is a high-tech enterprise engaged in the research, development, production and sales of lighting products.

CHZ adheres to the standard of "leading technology and leading quality" and has established a joint R&D center with Professor Chen Dahua (Ph.D.) of Fudan University's electric light source department. It continues to develop new products and lead the smart trend. Our products cover industrial lighting, stadium lighting, street lighting and solar lighting. We insist on using high-quality raw materials and advanced production technology to focus on manufacturing every kind of high-quality lamps. Our factory has passed ISO9001: 2015 certification, ENEC, CE. , FCC, ROSH, TUV UL CB certification.
Ce RoHS Approval LED Projector Adjustable Beam Angle IP66 Waterproof Outdoor Stadium Sports Lighting 240W 480W 720W


Payment terms:
1. Payment method: wire transfer, sight letter of credit, Western Union remittance, Alipay
2. Samples can be delivered within 5-7 working days; Order: 10-20 days
3. Quote shipping according to your requirements
4. Freight Port: Shanghai, China
5. Offer discounts based on order quantity


Solution service process:
Understand the overall needs of customers, recommend related products and corresponding power, customers provide basic engineering information (taking road lighting as an example: customers need to provide road width, pole height, pole position, pole distance, average illumination requirements, etc.). Designers use Dialux simulation to design lighting effects and offer a variety of options for customer selection.

Shanghai CHZ LIGHTING always follows the standardization rules and implements strict production processes to ensure product quality, thus saving time and cost for both parties and bringing maximum benefits to customers.
     

RFQ:
1. What is a general business process?                                            
Answer: Send inquiry to CHZ→(Customer provides engineering information→Dialux simulation design→Confirm design plan and product→) Specification confirmation→Quotation→Sample list confirmation→Form invoice→Payment bank document→Sample delivery→Sample satisfaction→Big order list→ Formal invoice → 30% deposit payment in advance → production ready → 70% balance bank check → delivery → after-sales service

2. What is the warranty?
A: According to different types of lamps, a 5-7 year warranty is provided. If the product fails during the warranty period due to quality problems, we will immediately send out new replacements and freight charges in case of emergency. Or, we prefer to send a replacement for the next order.

3. What is the payment period?
A: For sample orders, we can accept wire transfer 100% in advance, PayPal, Western Union. For large orders, please pay 30% deposit by wire transfer and pay 70% balance before shipment. For large orders, letters of credit 
3. What is the payment term?
Answer : For sample order, we can accept T/T, Paypal, West Union, 100% in advance. For bulk order, 30% deposit in advance by T/T, 70% balance before shipping. For very big order, L/C is negotiable.

4. Can I add my logo on the product label?
Answer : Yes, but order quantity is requested depending on different lights.
 
5. I don't know which sty how many LED Street Light should I use, can you advise?
Answer : Yes, we can offer our professional solution for you, IES file is available if you have the design team. 

6. Do you have any MOQ limit for led light order?
Answer: Low MOQ, 1pc for sample checking is available .

7. How do you ship the goods and how long does it take to arrive?
Answer: We usually ship samples and small quantities of products that customers need urgently with DHL, UPS, FedEx or TNT. It usually takes 3-5 days to arrive. High-volume product transportation is available for airline or maritime transportation. The shipping time is updated according to the actual situation of the shipping company.

8. We don't know how to install,can you help?
Answer : We offer both online and on-site installation instructions and testing. Please communicate with us in advance, we will negotiate to confirm the more appropriate guidance to ensure the smooth completion of the project.

9. How to deal with the faulty?
Answer : Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate < 0.2%.
Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For defective batch products, we will send out new replacement to you immediately for you to solve the problem.

10. It is not convenient for us to visit your company in China, but what if you want to know the strength of your company in more detail?
Answer : You can visit us by visiting our foreign branches. We have teams and warehouses in Spain, USA, Nigeria and Nicaragua can provide you with comprehensive pre-sales and after-sales protection. You can also pay attention to it through our official website and the facebook homepage .





 

Contact us

Please feel free to give your inquiry in the form below We will reply you in 24 hours